Örnek Resim

ETS 2 - Volkswagen Scirocco Modu - 1.47


Mod: Volkswagen Scirocco Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 26 MB

Volkswagen Scirocco, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir spor otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Volkswagen Scirocco Hakkında:

Volkswagen Scirocco, Alman otomobil üreticisi Volkswagen tarafından 1974'ten 1992'ye ve ardından 2008'den 2017'ye kadar üretilen sportif kompakt bir coupe'dir. Performans ve sürüş odaklı olarak Volkswagen Golf'e şık ve stil sahibi bir alternatif olarak tasarlanmıştır. dinamikler.

1974'ten 1981'e kadar üretilen Volkswagen Scirocco'nun ilk nesli, keskin açıları ve alçak profiliyle belirgin bir kama şeklindeki tasarıma sahipti. 1.1 litrelik motor ve 1.6 litrelik motor dahil olmak üzere çeşitli benzinli motorların yanı sıra dizel motor seçeneğiyle sunuluyordu.

1981'den 1992'ye kadar üretilen Volkswagen Scirocco'nun ikinci nesli, daha yuvarlak ve aerodinamik bir tasarıma, eğimli bir tavan çizgisine ve daha geniş bir iç mekana sahipti. 1.3 litrelik motor ve 1.8 litrelik motor dahil olmak üzere çeşitli benzinli motorların yanı sıra dizel motor seçeneğiyle sunuluyordu.

2008 yılında tanıtılan Volkswagen Scirocco'nun üçüncü nesli, cesur ön ızgarası, yontulmuş hatları ve sportif profili ile modern ve dinamik bir tasarıma sahipti. 1.4 litre TSI motor ve 2.0 litre TDI motor dahil olmak üzere çeşitli benzinli ve dizel motorların yanı sıra uyarlanabilir süspansiyon ve elektronik stabilite kontrolü gibi bir dizi gelişmiş özellik ile sunuluyordu.

Genel olarak Volkswagen Scirocco, iyi performans ve kullanımın yanı sıra şık ve ayırt edici bir tasarım sunan popüler ve saygın bir spor coupe idi. Ancak, pazardaki diğer spor coupe'lerle zorlu bir rekabetle karşı karşıya kaldı ve sonunda, düşen satışlar nedeniyle 2017'de durduruldu.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu