Örnek Resim

ETS 2 - Volkswagen Polo R Line Modu - 1.47


Mod: Volkswagen Polo R Line Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 26 MB

Volkswagen Polo R Line, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Volkswagen Polo R Line Hakkında:

Volkswagen Polo R-Line, Alman otomobil üreticisi Volkswagen tarafından 1975'ten beri üretilen bir yarı kompakt otomobil olan Volkswagen Polo'nun bir çeşididir. R-Line, belirli Polo modellerinde bulunan sportif bir donanım seviyesidir.

Polo R-Line, benzersiz ön ve arka tamponlar, yan etekler ve bir arka spoyler dahil olmak üzere sportif bir dış tasarıma sahiptir. Ayrıca daha büyük alaşım jantlara, spor süspansiyona ve R-Line logosuna sahiptir.

İç mekanda Polo R-Line spor koltuklar, R-Line logolu deri kaplı direksiyon simidi, paslanmaz çelik pedallar ve siyah bir tavan döşemesi ile birlikte gelir. Ayrıca dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, klima kontrolü ve çeşitli sürücü destek sistemleri gibi bir dizi gelişmiş özelliğe sahiptir.

Kaputun altında Polo R-Line, pazara bağlı olarak çeşitli benzinli ve dizel motorlarla sunuluyor. Bu motorlar farklı seviyelerde güç ve verimlilik sunar.

Genel olarak, Volkswagen Polo R-Line, geliştirilmiş kullanım ve performans ile standart Polo'ya sportif ve şık bir alternatif sunuyor.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu