Örnek Resim

ETS 2 - Volkswagen Polo GTI MK5 Modu - 1.47


Mod: Volkswagen Polo GTI MK5 Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: Nimit, Mert İrşi, Metehan Bilal, Slav Jerry
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 52 MB

Volkswagen Polo GTI MK5 , Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobil modudur. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Volkswagen Polo GTI MK5 Hakkında:

Volkswagen Polo GTI MK5, Alman otomobil üreticisi Volkswagen tarafından üretilen beşinci nesil Polo hatchback'in yüksek performanslı bir versiyonudur. İlk olarak 2010 yılında tanıtıldı ve 2017 yılına kadar üretimde kaldı. Polo GTI MK5, sportif ve agresif bir dış tasarıma, gelişmiş performansa ve ileri teknolojiye sahiptir.

Kaputun altında Polo GTI MK5, 180 beygir gücü ve 184 lb-ft tork üreten 1.4 litrelik bir TSI motorla çalışıyor. Motor, gücü ön tekerleklere gönderen 7 vitesli çift kavramalı bir DSG şanzımanla eşleştirilmiştir. Araç 0'dan 60 mil/sa hıza yaklaşık 6,9 saniyede çıkabiliyor ve azami hızı 142 mil/saat.

Polo GTI MK5 ayrıca spor süspansiyon, elektronik denge kontrolü, kilitlenmeyi önleyici frenler, elektronik fren basıncı dağıtımı ve yokuşta tutuş kontrolü gibi bir dizi gelişmiş özellikle birlikte gelir. Otomobilin içi, rahat koltuklar, çok işlevli direksiyon simidi ve Bluetooth bağlantılı dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, uydu navigasyonu ve birinci sınıf bir ses sistemi ile iyi bir şekilde donatılmıştır.

Genel olarak Volkswagen Polo GTI MK5, eğlenceli ve ilgi çekici bir sürüş deneyimi sunan şık ve güçlü bir hatchback. Gelişmiş özellikleri ve modern teknolojisi, onu küçük ama yüksek performanslı bir araba arayanlar için harika bir seçenek haline getiriyor.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu