Örnek Resim

ETS 2 - Tofas Murat 131 Modu - 1.47


Mod: Tofaş Murat 131 Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: Faruk Aygun
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 103 MB

Tofaş Murat 131, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobil modudur. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Tofaş Murat 131 Modu Hakkında:
  • 5 Adet Direksiyon Seçeneği
  • 4 Farklı İnterior Deri Seçeneği
  • 2 Farklı Jant Seçeneği
  • Multiplayer'da Sorunsuz Çalışmaktadır
  • “O” Tuşu İle Ayak Altı Ve Gösterge Aydınlatmasını Açabilirsiniz.

Tofaş Murat 131 Hakkında:

Tofaş Murat 131, Türk otomotiv üreticisi Tofaş'ın 1971-2002 yılları arasında ürettiği otomobil modelidir. Fiat 131 temel alınarak üretilmiş ve üretildiği dönemde Türkiye'nin en popüler otomobillerinden biri olmuştur.

Tofaş Murat 131'in sedan, station (yılına göre "Şahin" veya "Kartal" olarak adlandırılır) ve kamyonet ("Doğan" olarak adlandırılır) dahil olmak üzere birçok farklı versiyonu mevcuttu. Araba, 1.3 litre ve 1.6 litre benzinli motorların yanı sıra bir dizel motor seçeneği de dahil olmak üzere bir dizi motorla çalışıyordu.

Dayanıklılığı ile tanınan Tofaş Murat 131, Türkiye'de taksicilerin gözde tercihi oldu. Fiat Strada olarak satıldığı Birleşik Krallık da dahil olmak üzere diğer birçok ülkeye de ihraç edildi.

Bugün Türkiye'de bir klasik otomobil haline gelen Tofaş Murat 131, bu otomobilleri restore ve modifiye eden tutkunları arasında halen büyük bir hayran kitlesine sahip.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu