Örnek Resim

ETS 2 - Skoda Octavia 2018 Modu - 1.47


Mod: Skoda Octavia 2018 Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 64 MB

Skoda Octavia 2018, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Skoda Octavia 2018 Hakkında:

Skoda Octavia, Çek otomobil üreticisi Skoda tarafından 1996'dan beri üretilen orta boy bir otomobildir. 2018 model yılı, 2013'te tanıtılan ve 2017'de makyajlanan Octavia'nın üçüncü neslinin bir parçasıydı.

2018 Skoda Octavia, beş kapılı hatchback, dört kapılı sedan ve beş kapılı station dahil olmak üzere çeşitli gövde stillerinde sunuldu. Benzinli, dizel ve sıkıştırılmış doğal gaz (CNG) seçenekleri dahil olmak üzere, 85 ila 245 beygir gücü arasında değişen güç çıkışlarına sahip bir dizi motorla sunuluyordu. Şanzıman seçenekleri arasında altı ileri manuel, altı ileri otomatik ve yedi ileri çift debriyajlı otomatik vardı.

2018 Skoda Octavia'nın içi, modern bir tasarıma ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, otomatik klima kontrolü ve panoramik açılır tavan gibi bir dizi özellikle geniş ve pratikti. Araba ayrıca adaptif hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı ve otomatik acil frenleme gibi bir dizi gelişmiş güvenlik özelliğine sahipti.

Genel olarak, 2018 Skoda Octavia, paranızın karşılığını veren pratik ve güvenilir bir otomobildi. Sürüşü rahat ve keyifli olan çok yönlü ve geniş bir araca ihtiyaç duyan aileler ve işe gidip gelenler için çok uygundu.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu