Örnek Resim

ETS 2 - Renault Megane Modu - 1.47


Mod: Renault Megane Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 28 MB

Renault Megane, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Renault Megane Hakkında:

Renault Megane, Fransız otomobil üreticisi Renault tarafından üretilen kompakt bir otomobildir. Megane 1995'ten beri üretiliyor ve şu anda 2015'te tanıtılan dördüncü neslinde. Araba, hatchback, sedan, coupe ve vagon dahil olmak üzere çeşitli gövde stillerinde sunuluyor.

Renault Megane, şık tasarımı, geniş ve konforlu iç mekanı ve bir dizi verimli ve güvenilir motoruyla tanınır. Megane modellerinde yaygın olarak bulunan özelliklerden bazıları arasında dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, klima kontrolü ve hava yastıkları, denge kontrolü ve otomatik acil frenleme gibi çeşitli güvenlik özellikleri yer alır.

Yıllar içinde Megane, 2003 yılında Avrupa'da Yılın Otomobili ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı ve yol tutuşu, sürüş konforu ve genel sürüş deneyimi ile övgüler aldı.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu