Örnek Resim

ETS 2 - Renault Fluence Modu - 1.47


Mod: Renault Fluence Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 45 MB

Renault Fluence, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir klasik otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Renault Fluence Hakkında:

Renault Fluence, Fransız otomobil üreticisi Renault tarafından üretilen kompakt bir sedandır. İlk olarak 2009 yılında tanıtıldı ve 2016 yılına kadar üretimde kaldı.

Fluence, Renault-Nissan Alliance'ın "C" platformuna dayanıyordu ve bazı bileşenleri Renault Megane ile paylaştı. Geniş kabini ve geniş bagajı ile konforlu ve pratik bir aile arabası olacak şekilde tasarlanmıştır.

Kaputun altında Fluence, pazara bağlı olarak bir dizi benzinli ve dizel motorla sunuluyordu. Benzinli motorlar 1.6 litre dört silindirli motor ve 2.0 litre dört silindirli motor içerirken, dizel motorlar 1.5 litre dört silindirli motor ve 1.6 litre dört silindirli motor içeriyordu. Motorlar, beş ileri manuel, altı ileri manuel veya sürekli değişken şanzıman (CVT) ile eşleştirildi.

Fluence ayrıca klima, elektrikli camlar ve CD çalarlı ve MP3 uyumlu bir ses sistemi gibi bir dizi özellik ile donatılmıştı. Daha yüksek donanım seviyeleri, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, Bluetooth bağlantısı ve arka görüş kamerası gibi ek özellikler sunuyordu.

2013 yılında Fluence, yeniden tasarlanmış bir ön ızgara, farlar ve arka lambaları içeren bir makyaj aldı. İç mekan ayrıca yeni döşeme seçenekleri ve güncellenmiş bir bilgi-eğlence sistemi dahil olmak üzere bazı iyileştirmeler aldı.

Genel olarak Renault Fluence, konforlu bir sürüş ve uygun bir fiyat noktasında bir dizi özellik sunan pratik ve güvenilir bir kompakt sedandı. Bununla birlikte, düşen satışlar ve tüketici tercihlerinde SUV'lere ve geçitlere doğru kayma nedeniyle sonunda durduruldu.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu