Örnek Resim

ETS 2 - Renault Clio 5 Modu - 1.47


Mod: Renault Clio 5 Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 25 MB

Renault Clio 5, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Renault Clio 5 Hakkında:

Renault Clio 5, popüler Renault Clio alt kompakt otomobilinin beşinci neslidir. İlk olarak 2019'da tanıtıldı ve hem hatchback hem de station gövde stillerinde sunuluyor.

Clio 5, selefinden daha atletik ve dinamik bir görünüme sahip, şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Ayrıca otomatik acil frenleme, şeritten ayrılma uyarısı ve uyarlanabilir hız sabitleyici gibi bir dizi gelişmiş güvenlik ve sürücü yardımı özelliği ile donatılmıştır.

Kaputun altında Clio 5, turboşarjlı 1.0 litrelik üç silindirli motor, turboşarjlı 1.3 litrelik dört silindirli motor ve 1.5 litrelik dizel motor dahil olmak üzere bir dizi benzinli ve dizel motorla çalışıyor. Motorlar, altı ileri manuel şanzıman veya isteğe bağlı otomatik şanzıman ile eşleştirilmiştir.

İçeride, Clio 5'in geniş ve iyi tasarlanmış bir kabini, modern bir ön paneli ve yüksek kaliteli malzemeleri vardır. Ayrıca, Apple CarPlay ve Android Auto özellikli geniş dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, dijital gösterge paneli ve 360 ​​derecelik kamera sistemi gibi bir dizi ileri teknoloji özelliğine sahiptir.

Genel olarak, Renault Clio 5, güvenilir ve verimli bir araç arayan sürücüler için bir dizi özellik ve yetenek sunan, şık, pratik ve teknolojik olarak gelişmiş bir alt kompakt otomobildir.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu