Örnek Resim

ETS 2 - Nissan Juke Modu - 1.47


Mod: Nissan Juke Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 42 MB

Nissan Juke, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir klasik otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Nissan Juke Hakkında:

Nissan Juke, Japon otomobil üreticisi Nissan tarafından üretilen yarı kompakt bir crossover SUV'dur. İlk olarak 2010 yılında tanıtıldı ve o zamandan beri benzersiz stili, kompakt boyutu ve sportif performansıyla dünya çapında popüler oldu.

Nissan Juke, eğimli tavan çizgisi, yüksek bel çizgisi ve ona kaslı ve atletik bir görünüm kazandıran geniş çamurluk bombeleri ile cesur ve ayırt edici bir tasarıma sahiptir. Alıcıların Juke'larını kendi zevklerine göre kişiselleştirmelerine olanak tanıyan bir dizi dış renk ve özelleştirme seçeneği mevcuttur.

Kaputunun altında Nissan Juke, 1.0 litrelik turboşarjlı benzinli motor ve 1.5 litrelik dizel motor da dahil olmak üzere bir dizi verimli benzinli ve dizel motorla çalışıyor. Şanzıman seçenekleri arasında 6 vitesli düz şanzıman ve 7 vitesli otomatik şanzıman yer alıyor.

Nissan Juke'nin içi, klima, elektrikli camlar ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi gibi bir dizi özellikle iyi donanımlı ve rahat. Kör nokta izleme, şeritten ayrılma uyarısı ve arka görüş kamerası gibi bir dizi gelişmiş güvenlik özelliğine sahiptir.

Genel olarak Nissan Juke, paranızın karşılığını fazlasıyla veren eğlenceli ve şık bir crossover SUV. İşe gidip gelmekten şehir içi sürüşe kadar çeşitli kullanımlar için uygundur ve stile, performansa ve çok yönlülüğe değer veren alıcılar arasında popülerdir.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu