Örnek Resim

ETS 2 - Fiat Linea Modu - 1.47


Mod: Fiat Linea Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 60 MB

Fiat Linea, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Ford Taunus Hakkında:

Fiat Linea, İtalyan otomobil üreticisi Fiat tarafından 2007-2018 yılları arasında üretilen kompakt bir otomobildir. Fiat Marea'nın yerini alması için tasarlanmış, uygun fiyat etiketi ile şık ve ferah bir aile otomobili olarak pazarlanmıştır.

Fiat Linea, 1.4 litre FIRE benzinli motor, 1.3 litre Multijet dizel motor ve 1.6 litre Multijet dizel motor dahil olmak üzere çeşitli benzinli ve dizel motorlarla sunuluyordu. Şanzıman seçenekleri arasında 5 vitesli düz şanzıman ve 5 vitesli otomatikleştirilmiş düz şanzıman bulunuyor.

Fiat Linea, cesur ön ızgarası, geniş hatları ve yontulmuş kaputu ile modern ve şık bir dış tasarıma sahipti. İçeride, rahat koltuklara sahip geniş bir kabin, iyi tasarlanmış bir ön panel ve klima, elektrikli camlar ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi gibi bir dizi özellik vardı.

Genel olarak Fiat Linea, parasının karşılığını iyi veren, pratik ve güvenilir bir aile otomobiliydi. Ancak, piyasadaki diğer kompakt otomobillerle zorlu bir rekabetle karşı karşıya kaldı ve sonunda, zayıf satışlar nedeniyle 2018'de durduruldu.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu