Örnek Resim

ETS 2 - Fiat Egea Cross Modu - 1.47


Mod: Fiat Egea Cross Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 299 MB

Fiat Egea, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Fiat Egea Cross Hakkında:

Fiat Egea Cross, İtalyan üretici Fiat tarafından üretilen küçük bir aile otomobili olan Fiat Egea'yı temel alan kompakt bir crossover SUV'dir. İlk olarak 2019 yılında tanıtılan Egea'nın daha sağlam ve araziye uygun bir versiyonunu sunmak için tasarlandı.

Egea Cross yerden daha yüksek, tavan rayları ve tekerlek davlumbazlarında ve alt gövde panellerinde plastik kaplama, daha sağlam bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca, arazi koşullarında daha yetenekli hale getiren dört tekerlekten çekiş ile donatılmıştır. Egea Cross'un iç mekanı, modern tasarımı ve dokunmatik bilgi-eğlence sistemi ve otomatik klima kontrolü gibi bir dizi özelliği ile ferah ve konforludur.

Kaputun altında Egea Cross, her ikisi de altı ileri manuel veya altı ileri otomatik şanzımanla sunulan 1.0 litrelik turboşarjlı benzinli motor ve 1.6 litrelik dizel motor da dahil olmak üzere bir dizi motorla çalışıyor. Sınıfının en iyisi motor, 148 beygir güç üreten ve altı vitesli çift kavramalı otomatik şanzımanla eşleştirilmiş 1.3 litrelik turboşarjlı bir benzinli motordur.

Genel olarak Fiat Egea Cross, iyi bir performans, konfor ve arazi kabiliyeti dengesi sunan yetenekli ve pratik bir crossover SUV'dir.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu