Örnek Resim

ETS 2 - Fiat Ducato Modu - 1.47


Mod: Fiat Ducato Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 49 MB

Fiat Ducato, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir ticari otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Fiat Ducato Hakkında:

Fiat Ducato, İtalyan otomobil üreticisi Fiat Professional tarafından üretilen büyük bir minibüs. İlk olarak 1981'de tanıtıldı ve şu anda üçüncü neslindedir.

Ducato, panelvan, şasi kabini ve minibüs dahil olmak üzere çeşitli konfigürasyonlarda mevcuttur ve çok yönlülüğü ve pratikliği ile bilinir. Genellikle ticari bir araç olarak, örneğin teslimat şirketleri veya esnaf tarafından kullanılır.

Ducato, 120 ila 180 beygir gücü arasında değişen güç çıkışlarına sahip bir dizi dizel motor seçeneğiyle sunuluyor ve altı vitesli manuel veya otomatik şanzımana sahip. Ayrıca, denge kontrolü ve yokuşta kalkış yardımı dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliği sunar.

2014 yılında tanıtılan mevcut Ducato nesli, çeşitli bilgi-eğlence ve bağlantı seçenekleriyle birlikte modern ve konforlu bir iç mekana sahiptir. Ayrıca, uyarlanabilir hız sabitleyici ve şeritten ayrılma uyarısı gibi gelişmiş sürücü yardımı özellikleriyle birlikte sunulur.

Ducato, pratik ve güvenilir bir kamyonet arayanlar arasında popüler bir seçimdir ve Mercedes-Benz Sprinter, Ford Transit ve Volkswagen Crafter gibi diğer büyük kamyonetlerle rekabet eder.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu