Örnek Resim

ETS 2 - Fiat Doblo D4 Modu - 1.47


Mod: Fiat Doblo D4 Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 80 MB

Fiat Doblo D4, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir hafif ticari araçtır. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Fiat Doblo D4 Hakkında:

Fiat Doblo, İtalyan otomobil üreticisi Fiat tarafından 2000 yılından beri üretilen popüler bir hafif ticari araçtır. Yük veya yolcu taşımaya uygun, pratik ve çok yönlü bir kamyonet olacak şekilde tasarlanmıştır.

Doblo, panel van, yolcu minibüsü ve kamyonet dahil olmak üzere çeşitli gövde stillerinde mevcuttur. Ayrıca benzinli, dizel ve LPG (sıvılaştırılmış petrol gazı) aktarma organları da dahil olmak üzere çeşitli motor seçenekleriyle sunulur. Benzinli motorlar 1,4 ila 1,6 litre, dizel motorlar ise 1,3 ila 2,0 litre arasında değişiyor.

Doblo, bazı modellerde maksimum 4.000 litreye kadar taşıma kapasitesi ile ferah ve pratik bir iç mekan sunuyor. Ayrıca, iyi ayarlanmış süspansiyon sistemi ve duyarlı direksiyon ile iyi yol tutuşu ve konforlu bir sürüş sunar.

Doblo, pratikliği ve çok yönlülüğünün yanı sıra, standart olarak sunulan kilitlenme önleyici frenler, denge kontrolü ve çoklu hava yastıkları gibi iyi güvenlik özellikleri de sunar. En yeni modeller ayrıca dokunmatik ekran, arka görüş kamerası ve akıllı telefon entegrasyonu gibi ileri teknoloji özellikleri sunar.

Genel olarak Fiat Doblo, Avrupa'da ve dünyanın diğer bölgelerinde popüler olan güvenilir ve pratik bir kamyonettir. Kargo veya yolcu taşımak için çok yönlü ve verimli bir araca ihtiyaç duyan işletmeler ve bireyler için uygundur.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu