Örnek Resim

ETS 2 - Dacia Sandero Modu - 1.47


Mod: Dacia Sandero Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 29 MB

Dacia Sandero, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Dacia Sandero Hakkında:

Dacia Sandero, Fransız otomobil üreticisi Renault'nun bir yan kuruluşu olan Rumen otomobil üreticisi Dacia tarafından üretilen popüler bir alt kompakt otomobildir. Sandero ilk olarak 2007'de tanıtıldı ve o zamandan beri çeşitli güncellemeler ve makyajlardan geçti.

Sandero, benzinli, dizel ve iki yakıtlı (benzin ve LPG) dahil olmak üzere çeşitli motor seçenekleriyle hem hatchback hem de sedan versiyonlarında mevcuttur. Uygun fiyatı, pratikliği ve düşük işletme maliyetleri ile bilinir.

Sandero'nun en son versiyonu 2020'de tanıtıldı ve tamamen yeniden tasarlanmış dış ve iç mekanın yanı sıra yeni motor seçeneklerine sahip. Paranın karşılığı ve pratikliği nedeniyle olumlu eleştiriler aldı ve bu da onu bütçe bilincine sahip otomobil alıcıları arasında popüler bir seçim haline getirdi.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu