Örnek Resim

ETS 2 - Citroen C2 Modu - 1.47


Mod: Citroen C2 Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 23 MB

Citroen C2 , Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Citroen C2  Hakkında:

Citroen C2, Fransız otomobil üreticisi Citroen tarafından 2003'ten 2009'a kadar üretilen küçük bir hatchback otomobildir. Citroen Saxo'nun yerine geçecek şekilde tasarlanmış ve genç sürücülere yöneliktir.

C2, bir dizi benzinli ve dizel motorla sunuluyordu ve sportif bir sürüş deneyimi sunuyordu. Kısa ve kıvrımlı gövdesi ve bagaj kapağı görevi gören benzersiz arka spoyleri ile kendine özgü stiliyle biliniyordu.

C2'nin içinde, destekleyici koltuklar ve klima ve CD çalar gibi bir dizi özellik ile modern ve konforlu bir iç mekan vardı. Ayrıca deri koltuklar ve panoramik açılır tavan gibi isteğe bağlı ekstralar da mevcuttu.

C2, bazı rakipleri kadar pratik olmasa da, eğlenceli ve şık bir küçük araba arayanlar arasında popüler bir seçimdi. C2, 2009 yılında durduruldu ve yerini benzer bir tasarım felsefesine sahip olan ancak daha premium bir pazar segmentini hedefleyen Citroen DS3 aldı.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu