Örnek Resim

ETS 2 - BWM 1M E82 Modu - 1.47


Mod: BWM 1M E82 Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 27 MB

BWM 1M E82, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

BWM 1M E82 Hakkında:

BMW 1M E82, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen yüksek performanslı kompakt bir spor otomobildir. 2011'den 2012'ye kadar sadece bir model yılı için üretilmiş ve meraklıları arasında ender ve aranan bir otomobil olarak kabul edilmektedir.

BMW 1M E82, BMW 1 Serisi coupe'yi temel alır ve 335 beygir gücü ve 369 lb-ft tork üreten güçlü bir 3.0 litrelik çift turboşarjlı sıralı altı motora sahiptir. Altı vitesli bir manuel şanzıman ve arkadan çekişli ile donatılmıştır ve yaklaşık 4,5 saniyelik 0-60 mil / saat hıza izin verir.

Araba ayrıca spor ayarlı süspansiyon, daha büyük frenler ve sınırlı kaymalı diferansiyel dahil olmak üzere performans odaklı çeşitli yükseltmelere sahiptir. Otomobilin dışı, geniş çamurlukları, agresif ön tamponu ve dörtlü egzoz uçları ile ayırt edilerek ona sportif ve kaslı bir görünüm kazandırıyor.

BMW 1M E82'nin içinde, destekleyici spor koltuklara sahip sürücü odaklı bir kabin ve birinci sınıf ses sistemi, otomatik klima kontrolü ve navigasyon sistemi gibi bir dizi yüksek teknoloji özelliği bulunur.

Genel olarak BMW 1M E82, güçlü performansı, çevik yol tutuşu ve sınırlı üretim çalışmasıyla meraklıları arasında son derece saygın bir spor otomobildir. Son yıllarda müzayedelerde yüksek fiyatlara satılan bakımlı örnekleriyle bir koleksiyon parçası haline geldi.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu