Örnek Resim

ETS 2 - BMW M5 Touring Modu - 1.47


Mod: BMW M5 Touring Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 29 MB

BMW M5 Touring, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

BMW M5 Touring Hakkında:

BMW M5 Touring, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen yüksek performanslı bir spor vagondur. BMW 5 Serisi Touring'in bir çeşididir ve BMW'nin M performans serisinin bir parçasıdır.

M5 Touring, sekiz ileri otomatik şanzımanla eşleştirilmiş 617 beygir gücü ve 553 lb-ft tork üreten 4.4 litrelik bir V8 motorla çalışıyor. 0'dan 60 mile sadece 3,2 saniyede çıkabilmesi onu dünyanın en hızlı vagonlarından biri yapıyor.

M5 Touring ayrıca spor ayarlı süspansiyon, iyileştirilmiş frenler ve sınırlı kaymalı diferansiyel dahil olmak üzere bir dizi performans yükseltmesine sahiptir. Ayrıca, onu standart 5 Serisi Touring'den ayıran bir dizi dış ve iç stil yükseltmesine sahiptir.

BMW M5 Touring, BMW'nin yalnızca sınırlı sayıda ürettiği nadir ve çok rağbet gören bir araçtır. Sonuç olarak, genellikle BMW tutkunları arasında bir koleksiyon parçası olarak kabul edilir.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu