Örnek Resim

ETS 2 - Audi RS4 Modu - 1.47


Mod: Audi RS4 Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 18 MB

Audi RS4, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Audi RS4 Hakkında:

Audi RS4, Audi A4 serisinin bir parçası olan yüksek performanslı bir spor sedandır. 1999'dan beri üretimde ve yıllar içinde çeşitli güncellemeler ve yeniden tasarımlardan geçti.

Audi RS4'ün en yeni nesli 2018'de tanıtıldı ve Audi A4 Avant vagonunu temel alıyor. 450 beygir gücü ve 443 lb-ft tork üreten 2,9 litrelik bir V6 çift turboşarjlı motora sahiptir. RS4, sekiz ileri otomatik şanzıman ve mükemmel çekiş ve kullanım sağlayan Quattro dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatılmıştır.

Audi RS4'ün içi, yüksek kaliteli malzemeler ve ileri teknoloji ile lüks ve ferahtır. Sanal bir kokpit dijital gösterge paneli, yüksek çözünürlüklü bir bilgi-eğlence sistemi ve birinci sınıf bir ses sistemi içerir. Araç ayrıca uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı ve otomatik acil frenleme gibi bir dizi gelişmiş güvenlik özelliği sunar.

Audi RS4'ün dışı, geniş duruşu, genişletilmiş çamurlukları ve imza niteliğindeki Audi ızgarasıyla sportif ve agresif bir tasarıma sahiptir. Araba 19 inç jantlar üzerine oturuyor ve arka difüzör, dörtlü egzoz uçları ve ön ayırıcı gibi sportif vurgulara sahip.

Audi RS4, hızlı hızlanma ve hassas kullanım ile birlikte olağanüstü performansı ve yol tutuşu ile tanınır. Spor ayarlı bir süspansiyon sistemi, yüksek performanslı frenler ve mükemmel kontrol ve geri bildirim sağlayan dinamik bir direksiyon sistemine sahiptir. Genel olarak, Audi RS4 lüks, performans ve teknolojinin bir dengesini sunan birinci sınıf bir spor sedandır.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu