Örnek Resim

ETS 2 - Abarth 124 Spider Modu - 1.48


Mod: Abarth 124 Spider Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.48.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 42 MB

Abarth 124 Spider Modu Hakkında:
  • Orjinal araç dışı tasarımı
  • Orjinal araç içi tasarımı
  • Orjinal araç tekerleri
  • Kendi motor sesi
  • Sınırsız renk seçimi
  • DLC Kabin Aksesuarları desteği
Tüm bayilerden satın alınabilir.

Abarth 124 Spider Hakkında:

Abarth 124 Spider, Fiat Chrysler Automobiles'in yüksek performanslı bölümü olan İtalyan otomobil üreticisi Abarth tarafından üretilen bir spor otomobildir. Fiat 124 Spider'a dayanmaktadır, ancak onu daha güçlü ve dinamik bir otomobil haline getiren çeşitli performans geliştirmeleri vardır.

Abarth 124 Spider, 170 beygir gücü ve 184 lb-ft tork üreten turboşarjlı 1.4 litrelik dört silindirli bir motorla çalışıyor. Standart olarak altı ileri manuel şanzımanla birlikte gelir, ancak altı ileri otomatik şanzıman da bir seçenek olarak mevcuttur.

Otomobil, diğer performans geliştirmelerinin yanı sıra spor ayarlı bir süspansiyon, sınırlı kaymalı diferansiyel, Brembo frenler ve dört uçlu bir egzoz sistemine sahiptir. Dışı da standart Fiat 124 Spider'dan daha agresif, daha geniş bir hava girişi ve benzersiz bir Abarth ızgarası, ayrıca bir arka difüzör ve bir arka spoyler içeren bir ön şerit.

Genel olarak, Abarth 124 Spider, fiyatına göre benzersiz bir İtalyan lezzeti ve bol miktarda performans sunan, sürmesi eğlenceli bir spor otomobildir.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu