Örnek Resim

ETS 2 - Nissan 370Z Nismo Modu - 1.47


Mod: Nissan 370Z Nismo Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: Nimit, İsmail Kaan, Metin Tınaz
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 33 MB

Nissan 370Z Nismo, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobil modudur. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Nissan 370Z Nismo Modu Hakkında:
  • Korna dahil yeni ses
  • Yeniden yapılandırılmış farlar
  • Yeniden yapılandırılmış motor (gerçek özellikler)
  • Yeniden yapılandırılmış şanzıman (gerçek özellikler)
  • Yeniden yapılandırılmış şasi (gerçek özellikler)
  • Büyük düzenlemeler ve düzeltmeler
  • Gereksiz dosyalar kaldırıldı.

Nissan 370Z Nismo Hakkında: 

Nissan 370Z Nismo, Nissan 370Z spor otomobilinin yüksek performanslı bir çeşididir. Standart 370Z'ye göre daha güçlü bir motor, spor ayarlı bir süspansiyon ve bir dizi dış ve iç tasarım iyileştirmeleri dahil olmak üzere bir dizi yükseltme içerir.

Kaputun altında 370Z Nismo, 350 beygir gücü ve 276 lb-ft tork üreten 3,7 litrelik bir V6 motorla çalışıyor. Bu, altı vitesli bir manuel şanzımanla veya kürek değiştiricili yedi vitesli bir otomatik şanzımanla eşleştirilir. Otomobilde ayrıca sınırlı kaymalı diferansiyel ve spor ayarlı bir egzoz sistemi bulunuyor.

370Z Nismo'nun dış tarafında ön spoyler, yan etekler ve arka spoyler dahil olmak üzere bir dizi aerodinamik iyileştirme bulunuyor. Aynı zamanda benzersiz 19 inç alaşım jantlara ve Nismo amblemine sahiptir. Otomobilin içinde Alcantara vurgulu Recaro spor koltuklar, deri kaplı bir direksiyon simidi ve baştan sona kırmızı kontrast dikişler bulunuyor.

Genel olarak, Nissan 370Z Nismo, heyecan verici bir sürüş deneyimi ve standart 370Z'ye göre bir dizi yükseltme sunan yüksek performanslı bir spor otomobildir.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu