Örnek Resim

ETS 2 - Opel Corsa DTI Modu - 1.47


Mod: Opel Corsa DTI Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 75 MB

Opel Corsa DTI, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir hatchback spor görünümlü otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Opel Corsa DTI Hakkında:

Opel Corsa DTI (Diesel Turbo Injection), Alman otomobil üreticisi Opel tarafından 1993'ten 2000'e kadar üretilmiş bir yarı kompakt otomobildir. Corsa DTI, Corsa modelinin dizel motorlu bir versiyonuydu ve yakıt tasarruflu ve çevre dostu olacak şekilde tasarlandı. .

Corsa DTI, 67 beygir gücü ve 102 lb-ft tork üreten 1.5 litrelik bir dizel motorla donatıldı. Bu motor, beş vitesli bir manuel şanzımanla eşleştirildi ve yaklaşık 100 mil / saat azami hıza sahipti. Corsa DTI, otoyolda 55 mpg'ye kadar yakıt ekonomisi elde etme yeteneğine sahipti ve bu da onu ekonomik bir araba arayan sürücüler için popüler bir seçim haline getirdi.

Corsa DTI, yakıt verimliliğinin yanı sıra konforlu bir sürüş, iyi yol tutuşu ve ferah bir iç mekan da sunuyordu. Araba, klima, elektrikli camlar ve bir CD çalar gibi özelliklere sahip temel model LS ve GLS dahil olmak üzere birkaç farklı donanım seviyesinde mevcuttu.

Genel olarak Opel Corsa DTI, Avrupa'da ve dünyanın diğer bölgelerinde popüler olan güvenilir ve verimli bir otomobildi. Artık üretimde olmasa da ekonomik ve pratik bir araç arayan ikinci el araç alıcılarının popüler tercihi olmaya devam ediyor.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu