Örnek Resim

ETS 2 - Renault Clio 2 Modu - 1.47


Mod: Renault Clio 2 Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 109 MB

Renault Clio 2, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Renault Clio 2 Hakkında:

Renault Clio 2, ilk olarak 1998 yılında tanıtılan ve 2005 yılına kadar devam eden popüler Renault Clio serisinin ikinci neslidir. Şehir içi sürüş için tasarlanmış küçük, kompakt bir otomobildir ve hem üç hem de beş kapılı versiyonları mevcuttur.

Clio 2, boyutları 1,2 ila 2,0 litre arasında değişen çeşitli benzinli ve dizel motorlarla sunuluyordu. Ayrıca, klima, hidrolik direksiyon, elektrikli camlar ve daha fazlası gibi çeşitli özellikler sunan, temelden üst düzeye kadar bir dizi farklı donanım seviyesine sahipti.

Clio 2, kendine özgü ön ızgarası ve keskin hatlarıyla sportif kullanımı ve çekici tasarımıyla tanınıyordu. Aynı zamanda, birçok sahibinin performansını veya görünümünü iyileştirmek için satış sonrası parçalar eklemesiyle, kişiselleştirme için popüler bir otomobildi.

Genel olarak Renault Clio 2, zamanında popüler bir otomobildi ve bugün hala güvenilir ve sürmesi eğlenceli küçük bir otomobil olarak kabul ediliyor.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu