Örnek Resim

ETS 2 - Opel Astra K Modu - 1.47


Mod: Opel Astra K Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 29 MB

Opel Astra K, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Opel Astra K Hakkında:

Opel Astra K, Alman otomobil üreticisi Opel tarafından 2015'ten 2021'e kadar üretilen kompakt bir otomobildir. Opel Astra'nın beşinci neslidir ve General Motors D2XX platformu üzerine inşa edilmiştir.

Astra K, beş kapılı hatchback, dört kapılı sedan ve beş kapılı vagon dahil olmak üzere çeşitli gövde stillerinde mevcuttu. 148 beygir gücü ve 184 lb-ft tork üreten 1.4 litrelik turboşarjlı dört silindirli motor ve 134 beygir gücü ve 236 lb-ft üreten 1.6 litrelik dizel motor da dahil olmak üzere bir dizi benzinli ve dizel motorla çalışıyordu. tork. Araba, altı ileri manuel veya altı ileri otomatik şanzımanla sunuluyordu.

Astra K, uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı, önden çarpışma uyarısı ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi dahil olmak üzere bir dizi gelişmiş özellik ve teknolojiye sahipti. Ayrıca, yolcular ve bagajlar için bol miktarda alan bulunan geniş ve konforlu bir iç mekana sahipti.

2021'de Opel, Astra K'nin yerini PSA EMP2 platformu üzerine inşa edilen ve bir dizi yeni motor ve teknolojiye sahip yeni nesil Astra ile değiştireceğini duyurdu.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu