Örnek Resim

ETS 2 - Nissan Qashqai J11 Modu - 1.47


Mod: Nissan Qashqai J11 Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: Mert İrşi, Nimit
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 57 MB

Nissan Qashqai J11, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobil modudur. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Nissan Qashqai J11 Hakkında:

Nissan Qashqai J11, Japon otomobil üreticisi Nissan tarafından üretilen kompakt bir crossover SUV'dur. İlk olarak 2013 yılında tanıtılan Qashqai modelinin ikinci neslidir. Qashqai J11, sportif stili, geniş iç mekanı ve ileri teknolojisi ile tanınır.

Kaputun altında Qashqai J11, 1.2 litre DIG-T benzinli motor, 1.6 litre DIG-T benzinli motor ve 1.5 litre dCi dizel motor dahil olmak üzere bir dizi benzinli ve dizel motor seçeneği sunuyor. Motor, 6 ileri manuel veya manuel vites modlu sürekli değişken şanzıman (CVT) ile eşleştirilmiştir. Araç 0'dan 60 mil/sa hıza yaklaşık 10 saniyede çıkabiliyor ve azami hızı 115 mil/saat.

Qashqai J11 ayrıca panoramik cam tavan, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, birinci sınıf ses sistemi ve şeritten ayrılma uyarısı, kör nokta izleme ve 360° -derece kamera sistemi.

Qashqai J11'in içi ferah ve iyi donanımlı, konforlu koltuklar ve geniş saklama alanı. Otomobil, beş yolcuya kadar rahatça oturabilir ve 430 litreye kadar cömert bir kargo kapasitesine sahiptir.

Genel olarak Nissan Qashqai J11, performans, teknoloji ve stilin harika bir kombinasyonunu sunan pratik ve çok yönlü kompakt bir crossover SUV. Çeşitli sürüş koşullarının üstesinden gelebilecek güvenilir ve konforlu bir araba isteyen aileler ve bireyler için popüler bir seçimdir.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu