Örnek Resim

ETS 2 - Lada Niva 2121 Modu - 1.47


Mod: Lada Niva 2121 Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: Nimit, Salahov
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 113 MB

Lada Niva 2121, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen bir otomobil modudur. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Lada Niva 2121 Hakkında:

VAZ-2121 olarak da bilinen Lada Niva 2121, ilk olarak 1977'de Sovyet otomobil üreticisi AvtoVAZ tarafından piyasaya sürülen sağlam ve dayanıklı dört tekerlekten çekişli bir araçtır. Kar, çamur ve kayalık arazi dahil olmak üzere çeşitli arazi ve hava koşullarının üstesinden gelebilecek çok yönlü ve yetenekli bir araç olacak şekilde tasarlanmıştır.

Lada Niva 2121, 75 beygir gücü ve 93 lb-ft tork üreten 1.6 litrelik dört silindirli bir motorla çalışıyordu. İki vitesli bir transfer kutusu aracılığıyla dört tekerleğe de güç gönderen dört vitesli bir manuel şanzıman ile eşleştirildi. Niva'nın basit ve güvenilir aktarma organları, onu arazi tutkunları ve çiftçiler arasında popüler bir seçim haline getirdi.

Lada Niva 2121'in dışı, 7,3 inçlik yerden yüksekliğiyle kullanışlı ve kutu gibi bir tasarıma sahipti ve bu da zorlu arazilerin kolaylıkla üstesinden gelmesini sağlıyordu. İç mekan, basit koltuklar ve basit bir gösterge panosu ile sade ama pratikti.

Lada Niva 2121, sadeliğine rağmen sağlamlığı ve dayanıklılığıyla biliniyordu ve dünya çapında bir kült haline geldi. 40 yılı aşkın bir süredir tasarımında minimum değişiklikle üretildi ve sadeliği ile güvenilirliğini takdir eden arazi tutkunları ve maceracılar için popüler bir seçim olmaya devam etti.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu