Örnek Resim

ETS 2 - Honda Civic Type-R Modu - 1.47


Mod: Honda Civic Modu 
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 62 MB

Honda Civic, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Honda Civic Hakkında:

Honda Civic Type R, Honda tarafından üretilen kompakt bir otomobil olan Honda Civic'in yüksek performanslı bir çeşididir. Type R, Civic serisinin en üst düzey performans modelidir ve olağanüstü sürüş dinamikleri ve etkileyici güç çıkışı ile bilinir.

Mevcut nesil Honda Civic Type R, 2017 yılında tanıtıldı ve 306 beygir gücü ve 295 lb-ft tork üreten 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motorla çalışıyor. Motor, altı ileri manuel şanzımanla eşleştirilmiştir ve araç önden çekişlidir.

Type R, daha sert bir süspansiyon, daha büyük frenler, daha agresif bir gövde kiti ve bir arka kanat dahil olmak üzere standart Civic'e göre bir dizi performans yükseltmesine sahiptir. Otomobil aynı zamanda hava menfezleri, ön ayırıcı ve arka difüzör gibi bir dizi aerodinamik özelliğe sahiptir ve bunların tümü yüksek hızlarda otomobilin yol tutuşunu ve dengesini geliştirmeye yardımcı olur.

İç mekanda Civic Type R, çanak koltuklar ve benzersiz üç kollu direksiyon simidi ile sportif ve sürücü odaklı bir iç mekana sahiptir. Otomobil ayrıca dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, arka görüş kamerası ve üst düzey bir ses sistemi dahil olmak üzere bir dizi ileri teknoloji özelliğine sahiptir.

Genel olarak Honda Civic Type R, sportif ve ilgi çekici bir sürüş deneyimi isteyen sürüş tutkunları için çok uygun, oldukça yetenekli ve heyecan verici bir performans otomobilidir.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu