Örnek Resim

ETS 2 - Ford Tourneo Courier Modu - 1.47


Mod: Ford Tourneo Courier Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 89 MB

Ford Tourneo Courier, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir ticari otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Ford Tourneo Courier Hakkında:

Ford Tourneo Courier, Amerikalı otomobil üreticisi Ford tarafından 2014'ten beri üretilen kompakt çok amaçlı bir araçtır.

Ford Tourneo Courier, yolcu taşımaktan yük taşımaya kadar bir dizi kullanım için uygun, pratik ve çok yönlü bir araç olacak şekilde tasarlanmıştır. Hem 5 koltuklu hem de 7 koltuklu konfigürasyonda mevcuttur ve klima, elektrikli camlar ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi gibi çeşitli özelliklere sahip geniş ve konforlu bir kabine sahiptir.

Kaputunun altında, Ford Tourneo Courier, 1.0 litre EcoBoost benzinli motor ve 1.5 litre TDCi dizel motor da dahil olmak üzere bir dizi verimli benzinli ve dizel motorla çalışıyor. Şanzıman seçenekleri arasında 5 vitesli düz şanzıman ve 6 vitesli otomatik şanzıman yer alıyor.

Genel olarak, Ford Tourneo Courier paranızın karşılığını fazlasıyla veren güvenilir ve pratik bir MPV'dir. Aile taşımacılığından ticari uygulamalara kadar çok çeşitli kullanımlar için uygundur ve dünya çapında hem işletmeler hem de bireyler arasında popülerdir.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu