Örnek Resim

ETS 2 - Alfa Romeo 159 Modu - 1.47


Mod: Alfa Romeo 159  Modu
Oyun: Euro Truck Simulator 2
Uyumlu Oyun Sürümü: 1.47.x
Yapımcı: trzpro
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 23 MB

Alfa Romeo 159, Euro Truck Simulator 2'ye mod dosyası ile eklenen popüler bir spor otomobildir. Bu mod dosyası, 3D modellemeler ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için özel animasyonlar ve sesler içerir. Mod ile  oyun içinde aracın boyasını, tekerleklerini ve aksesuarlarını kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Alfa Romeo 159 Hakkında:

Alfa Romeo 159, İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo tarafından 2005'ten 2011'e kadar üretilen kompakt bir yönetici arabasıdır. Alfa Romeo 156'nın yerine geçecek şekilde tanıtıldı ve sedan ve istasyon vagonu gövde stillerinde mevcuttu.

Alfa Romeo 159, zarif hatları ve ayırt edici ön ızgarası ile sportif ve şık bir tasarıma sahiptir. 140 beygir güç üreten 1.8 litrelik benzinli motor, 185 beygir güç üreten 2.2 litrelik benzinli motor ve 260 beygir güç üreten 3.2 litrelik V6 benzinli motor dahil olmak üzere bir dizi benzinli ve dizel motor sunuyor. Dizel seçenekler arasında 120 beygir güç üreten 1.9 litrelik motor ve 200 beygir güç üreten 2.4 litrelik motor yer alıyor. Motora bağlı olarak Alfa Romeo 159, altı ileri manuel veya altı ileri otomatik şanzımanla eşleştirilebilir.

Alfa Romeo 159'un içi, modern ve zarif bir tasarıma sahip, ferah ve konforludur. Klima kontrolü, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, Bluetooth bağlantısı ve birinci sınıf bir ses sistemi dahil olmak üzere bir dizi gelişmiş özelliğe sahiptir. Araba ayrıca denge kontrolü, çekiş kontrolü ve çoklu hava yastıkları gibi çeşitli gelişmiş güvenlik özellikleri sunar.

Alfa Romeo 159, çevik yol tutuşu ve sportif performansıyla tanınır. Mükemmel yol tutuşu ve sürüş kalitesi sağlayan çift salıncaklı süspansiyon sistemine sahiptir. Otomobil ayrıca elektronik diferansiyel ve Q4 dört tekerlekten çekiş sistemi gibi bir dizi ileri teknolojiye de sahip.

Genel olarak Alfa Romeo 159, bir dizi gelişmiş özellik ve teknoloji sunan şık ve performans odaklı kompakt bir otomobildir.

Rehber: ETS 2 Mod Nasıl Yüklenir?{alertWarning} 

İletişim Formu